Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

KKTCELL kader maçında

MAÇ SAAT 11.30’DA:

Ligde henüz galibiyet alamayan Kuzey Kıbrıs Turkcell bugün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda saat 11.30’da ligde birebir rakibi olan Yalova ile karşılaşacak. Maç BRT 2’den naklen yayınlanacak

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti Banksı Süper Ligi’nde Kuzey Kıbrıs Turkcell bugün Yalova ile kritik bir maça çıkacak. Bu sezon ligde kötü günler geçiren ve henüz galibiyet alamayan Kuzey Kıbrıs Turkcell bugün oynayacağı Yalova maçına büyük önem veriyor.

Maç naklen ekranlarda
Ligde henüz galibiyet alamayan Kuzey Kıbrıs Turkcell bugün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda saat 11.30’da ligde birebir rakibi olan Yalova ile karşılaşacak. Maç BRT 2’den naklen yayınlanacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bu maça yeniden çıkış maçı olarak bakması ile bu maçın önemini de artırdı.
Maç için Engelliler Spor Federasyonu ile Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri salonu doldurmak açısından çeşitli etkinlikler yaparak rakibi baskı altına almaya çalışacak.
Bu karşılaşmada Kuzey Kıbrıs Turkcell’in üç İranlı oyuncusu Mohammed Hassan, Esmail Hossein ve Mehdi Ghorbani ile Türkiyeli yeni isimler Cemal Gürel, Muhterem Aktaş, Murat Emrak ile Yıldız Aktürk de forma giyecek.

Serbülent: Bu maçla çıkışa geçeceğiz
Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Hasan Serbülent bu maçı kazanacaklarını açıkladı.
Serbülent şöyle konuştu:
KKTCELL Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olarak bu hafta 4 gün antrenmanlarımızı yaptık.  Aramıza yeni katılan transferlerle güzel bir hava yakaladık. Umuyorum ki bugün bizim için hayati önem taşıyan Yalova maçıyla birlikte güzel oyun ve galibiyetle çıkışa geçeceğiz. Tüm taraftarlarımızdan istediğimiz bu hayati önem taşıyan maçta bize sahada yalnız bırakmamaları. Çünkü onlarla birlikte daha güçlü olacağız.