Geçtiğimiz yıl Sporting Lizbon'a kiraladığı Luis Nani'yi, Portekiz'de iyi bir sezon geçirmesine rağmen Fenerbahçe'ye satan Manchester United'ın, bu kararından ötürü pişmanlık duyduğu öğrenildi.
Habertürk'ün haberine göre; Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve ligde lider Arsenal'in 9 puan gerisinde kalan İngiliz ekibinde, özellikle kulüp idarecilerinin Portekizli yıldızın satılmasının yanlış bir karar olduğunu belirttiği ve bu yüzden teknik direktör Louis van Gaal'in hata yaptığını düşündükleri belirtildi.
YERİ DOLMADI
Manchester United'lı yöneticilerin, Nani'nin bölgesine transfer edilen oyuncuların gösterdikleri performansla sınıfı geçemediğini, tecrübeli oyuncunun Manchester United geleneklerini bilen ve mücadele gücü yüksek bir futbolcu olduğu için takımda kalmasının daha yararlı olacağını ifade ettiler.
Taraftarlar da bu konuda benzer fikirler paylaşırken, bazı eski futbolcuların da Nani'nin gönderilmesinin yanlış olduğunu düşündüğü bildirildi.

Önceki Haber
Sonraki Haber

























