Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Ziynet büyüledi

 

BEĞENİ TOPLADI: Türkiye’de müzik hayatını başarıyla sürdüren sanatçımız Ziynet Sali, Girne’de muhteşem bir konserle konukları büyüledi.  En sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen konukları için seslendiren ünlü sanatçı geniş repertuvarıyla konuklarına güzel bir gece yaşattı

[dropcap style=”circle” color=”#ffffff” bgcolor=”#0065ad”]T[/dropcap]ürkiye’de adamızı başarıyla temsil eden sanatçımız Ziynet Sali, Girne, Acapulco Otel sahnesinde inanılmaz bir konserle konukları büyüledi. Muhteşem bir performansla programına başlayan sanatçı, kırmızı mini elbisesi ile göz kamaştırdı.

Gece boyunca istenen “Ah İstanbul” şarkısını söylerken “bütün ışıkları kapatın, kalbimizin ışığı yeter bu gece” diyerek şarkısını, muhteşem bir romantik ambiyansta söyledi.  Son albümünden “Dağınık Yatak” şarkısı ve sonrasında da albüm şarkılarıyla programına devam etti. Rumca şarkılarla salonu coşturmaya başlayan ünlü şarkıcı, hareketli şarkılarını göbek şovuyla da süsledi.

Ziynet Sali, sahnesinin sonlarına doğru konukların hareketliliğine kendisini kaptırıp haraketli şarkılarla konuklarını coşturdu. Yeniden Acapulco sahnesinde buluşmak dileğiyle hayranlarına veda etti.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”no” source=”media: 132359,132361,132362″][/images_grid]