Performansları ayakta alkışlandı - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Magazin

Performansları ayakta alkışlandı

Amerikan Koleji 1’inci sınıf öğrencileri ve Internatioanal Prep School bünyesinde eğitim gören öğrencilerin İngilizce performanslarını sergilediği Okuma Bayramı bünyesinde, aileler çocuklarının İngilizce becerilerini ayakta alkışladı. 1’inci sınıf öğrencilerinin okuma performanslarının yanında 2’nci, 3’üncü sınıflar arasında ve 4’üncü, 5’inci sınıflar arasında yapılan yarışmada, Suzy Yorucu ve Dilay Güldoğuş 1’inci oldu.

GAÜ Senato Uluslararası Kongre Merkezi’nde GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve Okullar Grubu Başkanı Cemile Esenyel’in katılımı ile gerçekleşen Okuma Bayramı’nda, öğrenciler performanslarını sergileyerek öğretmenlerinden ve ailelerinden tam not aldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Amerikan Koleji International Prep School Müdürü Fatoş Mertekci, vermiş oldukları eğitimin bu şekilde sergilenmesinin kendisini duygulandırdığını söyleyerek, uluslararası öğrencilerin bir arada yer aldığı bir eğitim kurumu olduklarını belirtti. Ayrıca International Prep School bünyesinde eğitim dilinin tamamen İngilizce olduğunu ve Amerikan eğitim sistemini kullandıklarını vurguladı. Mertekci, bu sayede geleceğin başarılı bireylerini yetiştirdiklerini belirtti.
Okuma Bayramı’nın sonunda okuma sertifikalarını Cemile Esenyel ve öğretmenlerinden alan öğrenciler, başarılarını bir kez daha kanıtlamış oldu.


Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar