Okan KARADEMİR
Süper Lig’de yeni sezon öncesi takımlar hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.
Bu doğrultuda Cihangir geçtiğimiz gün Gençlik Gücü kalecisi Raif’i 40 bin TL karşılığında bonservisli olarak kadrosuna katarken, sezon başında Tatlısu’dan bonservisini aldığı Özgür Ruso’yu ise dün Hamitköy’e kiraladı.
Transfer döneminde kaleci Türkkan’ın Küçük Kaymaklı’ya gitmesiyle teknik direktör Mehmet Ali Özgürgün yönetimindeki Cihangir uzun süre kaleci arayışına girmişti.
Geçtiğimiz sezon Serdarlı’da kiralık forma giyen kaleci Özgür Ruso’yu transfer döneminde Tatlısu’dan bonservisli olarak kadrosuna katan Cihangir, hazırlık döneminde Özgür’den istediği verimi alamayınca, bu sorunu Gençlik Gücü kalecisi Raif ile çözerek mutlu sona ulaştı.
Raif’in gelmesiyle gözden çıkarılan Özgür Ruso ise dün Hamitköy’e kiralandı.
Kulüpler bu transferde her konuda anlaşmaya varırken, Cihangir kulübü kaleci Özgür’ün Hamitköy ile idmanlara çıkmasına da izin verdi.
Hamitköy’ün yarın Ortaköy ile yapacağı hazırlık maçında da kaleyi Özgür’ün koruyacağı bildirildi.

































