Şampiyon Su ve Jeoloji Dairesi - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Spor

Şampiyon Su ve Jeoloji Dairesi

Şampiyon Su ve Jeoloji Dairesi

KUPAYI BAKIRCI VERDİ:

Finalde 5-2 galip gelen şampiyon Su ve Jeoloji Dairesi’ne kupasını Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı verdi


M. Kemal Deniz 3. Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Kermiya’daki BTMK Ortaokulu Hasan Kolcu Halı Sahası’nda 24 Eylül tarihinden beridir devam etmekte olan turnuvanın final gecesi görkemli bir şekilde tamamlandı. İbrahim Özsoy’un organize ettiği ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’in katkılarıyla gerçekleşen M. Kemal Deniz 3. Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon Ekonomi ve Çevre Bakanlığı’nı finalde 5-2 mağlup eden Su ve Jeoloji Dairesi takımı oldu.
Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Milletvekili Ersin Tatar, KKTC Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Hasan Güngör, PGM 1.Yardımcısı Pervin Gürler, KKTCELL Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, merhum M. Kemal Deniz’in evlatları Sibel Tatar ve Niyazi Deniz ile çok sayıda devlet bürokratının ve vatandaşın izlediği turnuvanın final gecesi ödül töreni ile sona erdi.
Final gecesinde ilk maç Telefon Dairesi ile Hazine ve Muhasebe Dairesi takımları arasında oynandı. Üçüncülük mücadelesinde son şampiyon Telefon Dairesi, Hazine ve Muhasebe Dairesi’ni 11-7 mağlup etmeyi başardı. Maçlar sonunda düzenlenen tören ile maçları yöneten hakemlere, dereceye giren takımlara ve centilmen takımlara ödülleri verilirken katkılarından dolayı KKTCELL’e de teşekkür plaketi takdim edildi.
İbrahim Özsoy’un kısa konuşması ile başlayan ödül töreninde turnuvaya katkı koyanlara ve mücadele eden toplam 14 takıma teşekkür edilirken tören sonunda şampiyon takım Su ve Jeoloji Dairesi takımı ile anı fotoğrafı çekildi.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar