Polis Basın Bülten’ine göre, Gazimağusa’da sakin Duman Olgun Arbak (E-67), Gazimağusa Devlet Hastanesi’nden acil servis aracıyla “kalp rahatsızlığı” nedeni ile sevk edildiği Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Arbak’a yapılan otopsi sonucu ölüm sebebinin, “kalp krizi ve kalp yetmezliği” sonucu olduğu tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.
Diğer polisiye haberler;
LEFKOŞA’DA UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU
Lefkoşa’da dün I.A.E.’nın (E-28), misafir olarak bulunduğu ikametgaha polisin geldiğini fark etmesi üzerine tasarrufunda bulundurduğu yaklaşık yarım gram ağırlığındaki “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yere attığı tespit edildi.
Adı edilen tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.
HÜCREDEKİ ARKADAŞINA CEP TELEFONU GETİREN ŞAHIS TUTUKLANDI
Lefkoşa’da dün J.R.(E-27), Lefkoşa Polis Müdürlüğü hücrelerinde uyuşturucu madde tasarrufu suçundan tutuklu bulunan İ.A.A’ya getirdiği sandviç ekmeği arasına gizlediği bir adet cep telefonu polis tarafından tespit edilerek emare olarak alındı.
Adı edilen şahıs tutuklandı. Soruşturma sürüyor.
LEFKOŞA’DA KASTİ HASAR
Lefkoşa’da Öğretmenler Caddesi üzerinde Ş.S.(E-30) ve B.İ.(E-24), alkollü içki tesiri altında bulundukları bir sırada yoldan aracı ile geçen Nicolas El Khattab’a ait aracı durdurup, aracın ön camına elleri ile vurup kırdı.
Akabinde olayı görüp müdahalede bulunan görevli polislere, “bağırıp çağırmak” suretiyle rahatsızlık yaptılar, uygunsuz tavır ve harekette bulundular. Adı edilenler tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.
GAZİMAĞUSA’DAKİ KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI
Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir diskoda dün gece J.N. (E-28), alkollü içki tesiri altında bulunduğu sırada aralarında çıkan tartışma sonucu elinde tuttuğu şarap bardağı ile Bahador Kiani isimli şahsın sol kulak kısmına vurdu ve adı edilenin kulağının kesilmesine sebep oldu.
Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.
GİRNE’DE KAVGA: 2 KİŞİ BİRBİRİNİN BURUNLARINI KIRDI
Girne’de dün Atatürk Caddesi üzerinde aralarında çıkan tartışma sonucunda A.O.Ş. (E-29) ve Ö.K. (E-36), vücutlarının muhtelif yerlerine gelişi güzel vurarak kavga ettiler ve birbirlerinin burunlarının kırılmasına sebep oldular.
Kavga eden iki şahıs tutuklandı.
18 YAŞINDAN KÜÇÜK ŞAHISA SİGARA SATAN MARKETE YASAL İŞLEM YAPILDI
Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Osman Market” isimli iş yerinde 18 yaşından küçük şahıslara sigara satıldığı tespit edildi.
Bahse konu iş yeri sorumlusu hakkında yasal işlem başlatıldı.
































