Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
FutbolSpor

3 puan şart

[quote font=”helvetica” font_size=”16″ align=”left” bgcolor=”#cfebff” color=”#0065ad” bcolor=”#0065ad” arrow=”yes”]“ZOR BİR MAÇ”: Önlerinde üç kritik müsabaka bulunduğuna ve bunların ilkinin de, Türk Ocağı olduğuna dikkat çeken teknik direktör Hasan Topaloğlu, “Zor bir maç bizi bekliyor. Türk Ocağı ikinci devrede iyi çıkış yakalayan bir takım. Üstelik üzerlerinde baskı ve stres yok. Bütün bunların farkında olarak oraya gideceğiz” ifadelerini kullandı [/quote]

 

Coşkun KUTAY

2015-16 futbol sezonunun 24. haftasına; K-Pet Süper Lig’inde şampiyonluk yarışı yapan adaylardan; 45 puanlı lider GAÜ Çetinkaya’nın 3 ve 43 puanlı ikinci Binatlı’nın da 1 puan arkasından, 42 puanla üçüncü sırada giren Gençler Birliği, 16 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Türk Ocağı karşılaşması ile ilgili hazırlıklarını, teknik direktör Hasan Topaloğlu nezaretinde, antrenör Hüseyin Dorak ve kaleci antrenörü Ozan Uzunoğlu’nun İskele Cumhuriyet Stadı’nda dün yaptırdığı antrenman ile sürdürdü.

 

Taktik ağırlıklı antrenman yapıldı

Yeni Boğaziçi maçında yaşanan istenmeyen olayların yarattığı olumsuz havanın, son alınan Küçük Kaymaklı galibiyeti ve zirve yarışına kaldıkları yerden devam etmenin yarattığı moralle tamamen ortadan kalkmış olduğu, futbolcuların sergilediği vücut dilinden kolayca anlaşılan antrenman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Çabukluk ve kuvvet varyasyonları ile devam eden antrenmanı, taktik ağırlıklı çalışma takip etti. Ve antrenman, soğutma hareketlerinin ardından tamamlandı. Teknik direktör Hasan Topaloğlu, mutlak hasarsız dönmek zorunda olduklarına inandığı zorlu son üç virajın birincisi olan Türk Ocağı karşılaşması ile ilgili Havadis’e konuştu.

 

“Türk Ocağı’nın üzerinde baskı ve stres yok”

Süper Lig’in tamamlanmasına 270 dakika kala, önlerinde çok kritik üç müsabaka bulunduğuna ve bunlardan ilkinin de, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Türk Ocağı karşılaşması olduğuna dikkat çeken teknik direktör Hasan Topaloğlu, “Zor bir maç bizi bekliyor. Aslında, ligde artık kolay maç yok. Türk Ocağı, ikinci devrede iyi çıkış yakalayan bir takım. Özellikle son haftalarda, ligdeki konumları nedeniyle üzerlerinde baskı ve stres yok. Bütün bunların farkında olarak oraya gideceğiz” ifadelerini kullandı.

 

[quote font=”helvetica” font_size=”16″ align=”left” bgcolor=”#cfebff” color=”#0065ad” bcolor=”#0065ad” arrow=”yes”]“GALİP GELMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK”: “Karşılaşmanın, dostluk ve centilmenlik anlayışının egemen olduğu bir ortamda ve fair-play çerçevesinde oynanan bir maç olacağını düşünüyorum” diyen Topaloğlu ayrıca, Süper Lig’deki konumları gereği galip gelmekten başka bir çarelerinin olmadığını ve kazanıp GAÜ Çetinkaya’ya karşı final maçına çıkmak istediklerini vurguladı[/quote]

“Centilmenlik anlayışının egemen olduğu güzel bir maç”

“Türk Ocağı, iki buçuk yıl zevkle hizmet ettiğim bir camia” diyerek sözlerini sürdüren teknik direktör Hasan Topaloğlu, “Karşılaşmanın, dostluk ve centilmenlik anlayışının egemen olduğu bir ortamda ve fair-play çerçevesinde oynanan güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Ligdeki durumumuz itibariyle, tabii ki galip gelmekten başka bir çaremiz yok. Ve bu nedenle de kazanmak için her şeyi yapmamız lazım. Bu zorlu virajdan galibiyetle dönüp, GAÜ Çetinkaya’ya karşı, final maçına çıkmak istiyoruz” dedi.

 

“Taraftarın, yanımızda olmasını istiyoruz”

Taraftarların bu maçta da yanlarında olmalarını ve genç oyunculara destek vermelerini istediklerini ve beklediklerini söyleyen teknik direktör Hasan Topaloğlu, “Biz sakin olup, galibiyet için sahada mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu. Topaloğlu ayrıca, Türk Ocağı camiasına da başarılar diledi.