2015 Buray’a şans getirdi - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Perşembe, Nisan 25, 2024
Magazin

2015 Buray’a şans getirdi

2015 Buray’a şans getirdi

ADINI YAZDIRDI: Ağustos ayında yayımladığı “1 Şişe Aşk” albümü ve ‘İstersen’ şarkısıyla ulusal radyo ve müzik kanallarının listelerinde uzun süre zirvede kalan Kıbrıslı sanatçımız Buray, dijital müzik platformlarında da zirveyi kimseye kaptırmayarak yılın en başarılı isimleri arasına adını yazdırdı
İlk albümü “1 Şişe Aşk” ile hem müzik eleştirmenlerinin hem de dinleyicilerin takdirini kazanan Kıbrıslı sanatçı  Buray, başarısını dijital müzik platformlarının geçtiğimiz hafta açıklanan “En İyiler” listeleriyle perçinledi. Dünya müzik sektörünün en önemli platformlarından iTunes’un Türkiye mağazasında “Top Albums” ve “Top Singles” listelerinde zirvede olan genç müzisyen, 2015 yılının “En İyi Yeni Sanatçısı” seçildi.
Yılın tek yeni sanatçısı
Bu başarının ardından Buray’a bir ödül de Türkiye’nin önde gelen yasal dijital müzik platformu TTNET Müzik’ten geldi. TTNET Müzik’in “En Çok Dinlenen Albümler” ve “En Çok İndirilen Albümler” listelerinde uzun süre zirvede kalan Buray, “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” olarak belirlendi. Spotify da geçtiğimiz hafta 2015 Türkiye En Çok Dinlenenler Top 100 listesini açıkladı. Listeye göre Buray, “İstersen” ve “Sen Sevda Mısın?” şarkılarıyla, bu listede iki şarkısıyla birlikte yer alan yılın tek yeni sanatçısı oldu.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar