2013 Yılı Başarılı Kadın Girişimcileri belirleniyor - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Perşembe, Nisan 25, 2024
Ekonomi

2013 Yılı Başarılı Kadın Girişimcileri belirleniyor

İş Kadınları Derneği (İKD) tarafından, kadın girişimcileri teşvik etmek ve cesaretlendirmek amacıyla bu yıl üçüncüsü yapılacak olan “2013 Yılı Başarılı Kadın Girişimcileri Ödül Töreni” Telsim sponsorluğunda 4 Kasım Pazartesi düzenlenecek. Ödül töreninde, 2013 yılının başarılı kadın girişimcilerinden birine “Telsim Özel Ödülü” verilecek.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve İKD Başkanı Birgül Beyatlı, İKD binasında düzenlediği basın toplantısında ödül töreniyle ilgili bilgi verdi.


Kadının kültürel ve ekonomik açıdan ilerlemesinin, toplumun ilerlemesini getireceğini söyleyen Karas, “Kadınlar Kıbrıs için,Kıbrıs’ın ilerlemesinde çok önemli, gençlik de çok önemli. Kadının hem kültürel hem ekonomik açıdan ilerlemesi, bu toplumun ilerlemesini getirecek. Bundan dolayı da özellikle kadın konusunda çok önemli adımlar atmak, büyük projeler yapmak istiyoruz. Derneğimizle birlikte ileride daha büyük projelerimiz olacak. Her türlü desteğimiz devam edecek” dedi.

Törende, “2013 Yılı Başarılı Kadın Girişimci”, “2013 Yılı Sosyal Kadın Girişimci”, “2013 Yılı Başarılı Genç Kadın Girişimci”, “2013 Yılı Fark Yaratan Kadın Girişimci”  ve “Vedia Barut Özel Ödülü” verilecek.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar