Yeni eğitim yılı eski müdürün vedasıyla başladı - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Perşembe, Nisan 25, 2024
Kıbrıs

Yeni eğitim yılı eski müdürün vedasıyla başladı

????????????????????????????????????

120 öğrencisi bulunan Aydınköy İlkokulu’nda yeni eğitim yılının ilk zili çalarken uzun yıllar okulda görev yapan müdür Mehmet Peköz öğrencileri ile vedalaştı

 

Gürsel KARAGÖZLÜ


Aydınköy İlkokulu’nda da ziller çalarak, öğrenciler ders başı yaptı. Ders yılının başlamasını öğrenciler sevinç ve mutlukla karşıladı.

Okula yeni başlayan bazı minik öğrencileri anne ve babaları okula getirdi. Minik öğrenciler ailelerin yanından ayrılmak istemezken, bir üst sınıfa geçen öğrenciler uzun bir aradan sonra arkadaşları ile buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Emekli olan müdür veda etti

Aydınköy İlkokulu’nda zillerin çalması ile toplanan öğrenciler İstiklal Marşı’nı okuyarak bayraklar göndere çekildi. Daha sonra 3 ay önce emekli olan okul eski Müdürü Mehmet Peköz, kısa bir konuşma yaparak öğrenciler ve aileleri ile vedalaştı.

Peköz, 27 yıl aralıksız olarak eğitim verdiği okuldaki son görevi olan müdürlüğü sorumlu öğretme Softa Çayanoğlu’na devretti. Softa Çayanoğlu, Aydınköy ilkokulunun 1 sorumlu öğretmen, 8 sınıf , 4 branş öğretmeni, 4 hizmetli ve 120 öğrenci ile eğitim yılına başladığına dikkati çekti. Çayanoğlu, Peköz’den aldığı bayrağı öğretmenler ve okul aile birliği ile birlikte daha iyi yerlere taşıyacaklarını söyledi.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar