Lige ısınıyorlar - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cuma, Nisan 26, 2024
FutbolSpor

Lige ısınıyorlar

Coşkun KUTAY-Gürsel KARAGÖZLÜ-Mustafa BAHADIR

Süper Lig’in başlamasına yaklaşık bir ay kala takımlar gerek anı maçları gerekse hazırlık maçları ile yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor

ANI KUPASI TÜRK OCAĞI’NIN:

Süper Lig ekiplerinden Binatlı ile Türk Ocağı dün anı maçında Güzelyurt Zafer Stadı’nda karşı karşıya geldi ve karşılaşmayı 2-0 kazanmayı başaran Türk Ocağı, anı kupasının sahibi oldu. Lefke ile Küçük Kaymaklı’nın Lefke Stadı’nda karşı karşıya geldiği hazırlık maçında ise Lefke sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı

GÖNYELİ’DEN SÜRPRİZ SKOR:

1.Lig ekiplerinden Gönyeli, hazırlık maçında Süper Lig ekibi Gençler Birliği’ni 1-0 mağlup etti. GAÜ Çetinkaya ise hazırlık maçında Süper Lig ekibi Baf Ülkü Yurdu’na 8-0’lık skorla fark attı. Cihangir ile Dumlupınar hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı, Mağusa Türk Gücü ise hazırlık maçında Mormenekşe’yi 2-1 mağlup etti

Süper Lig’in başlamasına yaklaşık bir ay kala takımlar gerek anı maçları gerekse hazırlık maçları ile yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 7 Süper Lig ekibi ile bir 1. Lig ekibi dün hazırlık maçlarında karşı karşıya geldi ve sürpriz sonuçlar ortaya çıktı.

Anı kupası Türk Ocağı’nın: 2-0

Binatlı Yılmaz Spor Kulübü’nün, İsmail Meşeli, Ünsal Akel, Hasan Kolcu, Enver Mehmet Çakartaş ve Kemal Özçınar anısına düzenlediği kupa maçını Türk Ocağı 2-0 kazandı.


Süper Lig ekipleri Binatlı ile Türk Ocağı dün Güzelyurt Zafer Stadı’nda anı maçında karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk devresini konuk ekip Türk Ocağı, Ertaç’ın kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda bir kez daha sahneye çıkan Ertaç kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ve Türk Ocağı, Binatlı karşısında 2-0 galip geldi.

Karşılaşma sonunda düzenlenen törende Türk Ocağı’na kupayı, Merkez Kaymakam Ahmet Arslan ve Güzelyurt bağımsız milletvekili Menteş Gündüz verdi.

HAZIRLIK (KÜÇÜK GİRECEK) copy1

Lefke Kaymaklı’yı şaşırttı: 3-0

Süper Lig ekiplerinden Lefke ile Küçük Kaymaklı’nın dün Lefke Stadı’nda karşı karşıya geldiği hazırlık maçında Lefke sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Hakem Fehim Dayı’nın yönettiği karşılaşmanın 40. dakikasında Kaymaklı kalecisi Hasan Piro ceza sahasında Lefke futbolcusu Angy’yi düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Aykut topu Kaymaklı ağlarına göndererek skoru 1-0 yaptı.

İlk yarı 1-0 Lefke üstünlüğünde sona erdi.
61. dakikada Kasım ceza sahası üzerinden şık bir vuruşla takımını 2-0’lık üstünlüğe taşıdı.
86. dakikada ceza sahasına yapılan ortada Cemal kafa vuruşu ile skoru 3-0 yaptı.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Lefke sahadan 3-0’lık skorla galip ayrılmış oldu.

HAZIRLIK1

Gönyeli İskele’yi devirdi: 1-0

Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği ile 1. Lig ekiplerinden Gönyeli, hazırlık maçında Gönyeli Stadı’nda karşı karşıya geldi ve Gönyeli sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Hakem Kerem Eran’ın yönettiği karşılaşmada Gönyeli’ye galibiyeti getiren golü 32. dakikada penaltıdan Ahmet Can kaydetti.

GAÜ Çetinkaya, Baf’a fark attı: 8-0

Baf Ülkü Yurdu Alpay Volkan Antrenman Sahası’nda Süper Lig ekipleri Baf Ülkü Yurdu ile GAÜ Çetinkaya hazırlık maçında karşı karşıya geldi, GAÜ Çetinkaya sahadan 8-0’lık farklı skorla ayrıldı. İlk yarısı 5-0 biten karşılaşmada sarı kırmızılılar ikinci yarıda üç gol daha bularak maçı 8-0 kazandı. GAÜ Çetinkaya’da goller Esin (3), Sherman (2), Erhan (2) ve Eko’dan geldi.

Cihangir ile Dumlupınar yenişemedi: 2-2

Süper Lig’in iki ekibi Cihangir ile Dumlupınar hazırlık maçında Cihangir Stadı’nda karşı karşıya geldi ve karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

İlk devresi 1-1 sona eren karşılaşmada Cihangir’in golleri Halil Turan’dan (2) gelirken Dumlupınar’ın gollerini Ümit ve Hikmet kaydetti.

MTG kazanmayı bildi: 2-1

Tatlısu’da oynanan hazırlık maçında geçen yılın şampiyonu Mağusa Türk Gücü, Mormenekşe’yi 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Hakem Timur Ercan Bodi’nin yönettiği karşılaşmada Mormenekşe’den David, Sami Yahat ve Eren’in şutları üst kale direğinden döndü. Mağusa Türk Gücü’ne galibiyeti getiren golleri 33. dakikada Blessing ve 55. dakikada penaltıdan Hüseyin Kayalılar kaydederken Mormenekşe’nin tek golü 22. dakikada penaltıdan Ali Bayır’dan geldi.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar