K-Pet Futbol Ligleri'nde günün sonuçları - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 23, 2024
FutbolSpor

K-Pet Futbol Ligleri’nde günün sonuçları

[dropcap style=”circle” color=”#ffffff” bgcolor=”#0065ad”]K[/dropcap]-Pet Futbol Ligleri’nde 25. haftaya dün oynanan Süper Lig maçlarının ardından bugün de Birinci Lig ve İkinci Lig maçlarıyla devam edildi.

Birinci Lig’de geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantileyen Dumlupınar, haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Lapta karşısında mağlup oldu. Süper Lig’e çıkma adına kıyasıya bir yarış içerisinde olan Gençlik Gücü ve Yalova ise heyecanı son haftaya taşındı. Yalova’nın 1 puan önünde bulunan Gençlik Gücü, Gönyeli deplasmanında farklı kazandı. Gençlik Gücü’nün 1 puan gerisindeki Yalova ise kendi evinde Düzkaya’yı mağlup etti. Ligin son haftasında iki takımın alacağı sonuçların ardından Süper Lig’e direkt olarak yükselen takım belli olacak. Gençlik Gücü’nün 1 puanlık bir avantajı bulunuyor.


Birinci Lig’de kalma savaşı veren ve aynı puanda bulunan iki ekip Hamitköy ve Görneç’te kazanarak mücadeleyi son haftaya bıraktılar. Son hafta oynanacak mücadelelerin ardından Hamitköy veya Görneç’ten biri lige veda edecek.

İkinci Lig’de lider Tatlısu şampiyonluk turunu son haftaya bıraktı. Kendi sahasında ağırladığı Alsancak Yeşilova karşısında mağlup olan Tatlısu’ya ligin son haftasında şampiyonluk için 1 puan yeterli olacak. Tatlısu, Alsancak Yeşilova ve Maraş haftalar önce Birinci Lig’e çıkmayı garantilemişti.

25. haftada Birinci ve İkinc liglerde sonuçlar şöyle:

Birinci Lig

Esentepe 1 – 3 Baf Ülkü Yurdu
Lapta 3 – 2 Dumlupınar
Gönyeli 1 – 3 Gençlik Gücü
Görneç 1 – 0 Denizli
Göçmenköy 0 – 1 Hamitköy
Girne Halk Evi 3 – 0 Karşıyaka
Yalova 2 – 1 Düzkaya

İkinci Lig

Boğaziçi 6 – 2 Vadili
Akova 1 – 3 Çanakkale
Tatlısu 1 – 3 Alsancak Yeşilova
Türkmenköy 4 – 0 Doğancı
Ortaköy 1 – 3 Ozanköy
Maraş 2 – 3 Geçitkale 2-3

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar