'Çıplak insanların işgali' - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Dünya

‘Çıplak insanların işgali’

'Çıplak insanların işgali'

Rus yetkililer, Rusya’nın başkenti Moskova nehrinde bulunan Serebyany Bor adlı pnüdist plajı kapatmakla tehdit ediyor. 1990’ların başından bu yana nüdistler tarafından tercih edilen plajın, kapanma konusu neredeyse her yıl gündeme geliyor.
Telegraph’ın haberine göre, Telord adlı nüdist derneğin Moskova bölge sorumlusu olan Sergei Mitushkin, parkın kapatılması isteğinin altında yatan birçok sebebin olduğunu belirtirken, en büyük sebebin gayrimenkul olabileceğini ifade etti. Mitushkin, “Parkı kullanan ailelerin çocuklarıyla birlikte gezdikleri zaman çıplak insanlara denk gelmek istemediklerini” de sözlerine ekledi.
'ÇIPLAK İNSANLARIN İŞGALİ'
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Birleşik Rusya partisinde meclis üyesi ve kentin halk sağlığı komitesi başkanı Lyudmilla Stebenkova, “sarhoş, şiddetli ve şehvete düşkün” nüdistlerin bölgeyi aileler için kullanılamaz hale getirdiğini vurguladı. Sosyal medyada, “Çıplak insanlar Strogino’yu işgal etti” yazan Stebenkova, nüdistlerin tahliyesi için kampanyayı bu ayın başlarında başlattı.
Stebenkova, “Kendilerini hafta içi ve hafta sonu ifşa etmek isteyen insanlardan kaçış yok. Bu insanların toplanması genelde kavgalara, kamu alanlarında toplu seks ve içki tüketimine sebep oluyor” ifadesini kullandı. 
'BÖYLE PLAJLAR BULUNMAMALI'
“Başkentte nüdizm üzerine bir yasa bulunmaması nedeniyle, polis bu olaylar hakkında bir şey yapamıyor” diyen Stebenkova, “Yakında belediye meclisinde konuyu tartışacağız, ben Moskova’da böyle plajların bulunmaması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar