İşte Ahmet Kaptan imzalı açıklama:
UBP hükümetinin her alanda ülkeye çok zor dört yıl yaşatmasının ardından büyük umutlarla ve programları hazır olduğu iddiasıyla CTP-DP hükümeti kuruldu. Ne yazık ki CTP-DP hükümetin bugüne kadar ki tek icraatı zam yapmak olmuştur.
Hükümet elektriğe %30, akaryakıta % 2.50 ve son olarak dün de tüp gaza % 13 oranında zam yaparak çalışanların alım gücünü sürekli olarak geriletmektedir. Emeğin partisi olduğunu iddia edenler zamları otomatik tarifeye dayandırırken emeğin karşılığı ücretlere ise hayat pahalılığını bile vermemektedir.
Sendikamız KTAMS yapılan zamları protesto etmek amacı ile tüm ülke genelinde bugün 12:30-15:30 saatleri arasında grev yapma ve 13:30’da sendika binamızdan Meclise yürüme kararı almıştır.
Tüm duyarlı kamu emekçilerini ve halkımızı zamlara karşı grevimize destek vermeye ve yürüyüşümüze katılmaya davet ederiz.
































