Lefkoşa Türk Belediyesi Temizlik Şubesi ekipleri, İsmail Beyoğlu Caddesi’nde haftalardır toplanmayan çöp ve moloz yığınlarını dün sabah saatlerinde topladı.
Havadis’in pazar günü yayımladığı “Vatandaşın sabrı taşıyor” başlıklı haberinin ardından yapılan temizlik çalışması bölgede ikamet eden vatandaşların yüzünü güldürdü.
Avukat: Teşekkürler Havadis
İsmail Beyoğlu Caddesi’ndeki çevre kirliliğinin yarattı rahatsızlığı Havadis okurları ile paylaşan Ahmet Avukat, sorunun Havadis’te yayımlanan ilgili haberin ardından dün sabah itibari ile Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından ortadan kaldırıldığını kaydetti.
Havadis ekibine teşekkür eden bölge sakini Ahmet Avukat, “Haftalarca ricacı olduğumuz halde toplanmayan çöp ve molozlar Havadis’in haberinin hemen ardından temizlendi. Bizler de rahat bir nefes aldık. Teşekkürler Havadis” dedi.
***
































