Girne’de bahar havası esti - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Kıbrıs

Girne’de bahar havası esti

Girne’de bahar havası esti


Girne’de cuma günü etkili olan yağışlı hava, cumartesi günü yerini güneşe bıraktı. Girne’de dün bahar havası yaşandı, vatandaşlar da sokağa aktı.
Girne Kordonboyu ve Antik Liman, dün mevsimin en hareketli günlerinden birini yaşadı. Eşini, sevgilisini, çocuğunu alarak gezintiye çıkanlar, Girne’de güzel havanın tadını çıkardı.
Girne Çarşısı da güneşli havadan nasibini aldı. Yeni yıl alışverişine erken başlayan vatandaşlar, dün mağaza mağaza gezdi, alışverişleri ile kendilerine bir güzellik yaparken sevdiklerine de hediye almayı unutmadı.


Çocuklar felekten bir gün çaldı
Girne’de güneşli havanın hakkını en çok çocuklar verdi. Kordonboyu’nda bulunan oyun parkı, dün akşam saatlerine kadar hiç boş kalmadı.
Oyun parkı içerisinde gönüllerince koşup, oynayan çocuklar, adeta felekten bir gün çaldı.

Güneşli hava esnafa da yaradı
Girne Kordonboyu ve Antik Liman’da dün dondurmacısından, pamuklu şeker satıcısına, restoranlardan, kafeteryalara kadar birçok işletme, günlük kazancını çıkardı.
Çarşıda faaliyet gösteren giyim, ayakkabı ve hediyelik eşya mağazaları başta olmak üzere elektronik eşya mağazaları, optikçiler ve daha birçok işletme, dün gün boyu müşteri ağırladı.

 

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar