Hızlandırılmış İngilizce yaz kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Kıbrıs

Hızlandırılmış İngilizce yaz kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı

İngilizce yaz kursu sertifika

Girne Belediyesi ile Uluslararası Final Üniversitesi’nin işbirlikleriyle açılan yoğunlaştırılmış İngilizce Yaz Kursuna katılan kursiyerler, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen bir törenle sertifikalarını aldı.

Haftalık 40 saatlik bir programla Temmuz-Ağustos ayları içerisinde düzenlenen ve Uluslararası Final Üniversitesi’nde yapılan hızlandırılmış genel İngilizce kursunun sertifika töreninde, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yaratan konuşma yaptı.


Üniversitelerin Bir Görevi De Topluma Hizmet

Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yaratan, üniversitelerin üç temel görevi olduğunu hatırlatarak, birincisinin öğretim, ikincisinin araştırma yapmak, bir diğer görevinin de topluma hizmet olduğunu söyledi. Yaratan, kursun, üniversite ile sivil toplum örgütleri ve yerel yönetimlerle işbirliğini artırma amacı da taşıdığını ifade ederek, sürdürebilir eğitim anlayışı ile programlar düzenleyip, toplumun hizmetine koymak amacıyla UFÜ Sürekli Eğitim Merkezi’ni kurduklarını kaydetti.

Kursa katılıp sertifika almayı hak eden kursiyerleri tebrik eden Yaratan, bu kursun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Girne Belediye Başkanına, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürüne, Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amirine, UFÜ Sem Müdürü’ne, idareciler ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Güngördü: “Üniversitelerle İşbirliğimiz Devam Ediyor”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de konuşmasında, üniversitelerin kent yaşamında önemine dikkat çekerek, Girne’de 102 ülkeden yabancı öğrenci bulunduğunu, bu gençlerin de kent yaşamının içerisinde olduğunu söyledi. Güngördü, yabancı dil öğrenmenin, özellikle de hemen hemen herkesin anlayabileceği İngilizce konuşabilmenin gerekliliğini anımsatarak, değerli zamanlarını ayırıp, gelişimleri için kursa katılan herkesi tebrik etti.

Güngördü, kursların düzenlenmesinde emeği geçen Girne Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi personeline, Uluslararası Final Üniversitesi yönetimi, rektörü ve değerli eğitimcilere teşekkür ederek, üniversite ile işbirliklerinin devam etmesini diledi ve üniversitelerin topluma sağlayacağı fayda için işbirliklerini önemsediklerini kaydetti

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar