Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Kıbrıs

İskele şokta

Nadire BAHADİ
İskele bölgesinin efsane müzik grubu Kurşiniler’in ut  solisti yaşındaki Rezvan Kurşiniler dün evinde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Rezvan Kurşiniler’in ölüm haberi ailesinin yanı sıra, başta İskele bölgesi olmak üzere ülke genelinde şok etkisi yarattı. Aslen İskeleli olan Rezvan Kurşiniler’in ölüm sebebi ise bu gün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.
Aniden rahatsızlandı, yere yığıldı
Edinilen bilgiye göre 60 yaşındaki müzisyen Rezvan Kurşiniler’in dün 16.00 sıralarında evinde beslediği horozlarına yem verdiği sırada rahatsızlandı. Bulunduğu yerde aniden yere yığılan Kurşiniler’in “112 Acil Servis” ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ancak, hastaneye ulaştığında ölü olduğu öğrenildi.

Sevenleri hastaneye akın etti
Müdahale için Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ancak hastaneye geldiği sırada vefat ettiği anlaşılan Rezvan Kurşiniler’in ölüm haberini alan sevenleri hastaneye akın etti. Eşi Rezvan Kurişiniler’in ölüm haberi ile yıkılan Tülay Kurşiniler hastanede fenalık geçirdi. İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun’da Kurşiniler’i hastanede yalnız bırakmadı. Ailesinin yanı sıra yerli müzik grupları elemanları ve İskele Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Sadıkoğlu da yaslı aileyi yalnız bırakmadı.