Kamu-Sen Başkanı Mehmet Özkardaş yaptığı yazılı açıklamada, çevre temizliğine sendika olarak katılacaklarını bildirdi.
Asıl olanın, doğayı ve çevreyi korumak olduğunu, doğa sevgisi ve çevre temizliğinin örnek davranışlarla çocuklara anlatılması gerektiğini vurgulayan Özkardaş, “Kamu-Sen-üyelerinin bu kampanyaya katılmaları sendikamızın çevreye olan duyarlılığının gereğidir” ifadelerini kullandı.
Yönetim kurulu ve yakın çevredeki üyeleriyle birlikte, Girne Boğaz piknik alanı (halka açık olan) ve ormanlık alan temizliğini yapacaklarını kaydeden Özkardaş, 08.00-13.00 saatleri arasında yapılacak temizlik için gerekli olan çöp torbası, eldiven, içme suyu, öğle yemeği gibi ihtiyaçların sendika tarafından karşılanacağını kaydetti.
Özkardaş, kendileriyle birlikte temizliğe katılacak olanların gereksiz israfı önlemek amacıyla 2277662 ve 2280504 numaralı telefonları arayarak isimlerini yazdırmalarını istedi.
































