Fırat sonunda Kartal - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
FutbolSpor

Fırat sonunda Kartal

Yenicami, Cihangir’in kaptanı Fırat Ersalan’ı renklerine bağladı ve dün imzayı attırdı.

Yenicami, Cihangir’den Fırat’ı kadrosuna katarken Cihangir’e ise bonservisli olarak Behiç Kum’u ve bir miktar para verdi.


3 yıllığına Yenicami’li olan Fırat imza sonrası yaptığı açıklamada, “olmak istediğim yerdeyim” dedi ve sosyal medya hesabından oğlu ile birlikte sahaya çıkarken çekilmiş fotoğrafını paylaşıp “Yürü çocuk hayallerin peşinden gidiyoruz” diye yazdı

Yenicami’nin uzun yılardır transfer etmek istediği Fırat Ersalan dün kendini Yenicami’li yapan imzayı attı ve hasret sona erdi. Cihangir kaptanlığını yapan Fırat’ı geçmiş sezonlarda da transfer etmek isteyen Yenicami bu transferi bir türlü gerçekleştirememişti ancak dün bunu başardı.

Yenicami Başkanı Ali Vehid yaptığı basın açıklaması ile mutlu haberi paylaştı. Açıklama şöyle:

“Cihangir Gençlik Spor Kulübü oyuncusu Fırat Ersalan, kendisini Yenicami Ağdelen Kulübü oyuncusu yapan imzayı atmıştır.

Kendisi ile üç yıllık anlaşma sağlarken transfer karşılığı Cihangir’e bonservisli olarak Behiç Kum ve bir miktar para vermiş bulunuyoruz.

Transferin gerçekleşmesinde hem Fırat’ın kulübümüzde forma giymeyi çok istemesi, hem bizim oyuncuyu kadromuza katmak istememiz etkili olmuştur.

Oyuncumuza Yenicami forması altında başarılarla dolu sezonlar geçirmesini dileriz.

Transferi ile ilgili konuşan Fırat Ersalan ise, Yenicami forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Ersalan şunları söyledi: “Olmak istediğim yerdeyim. Yenicami bu transfer için çok uğraştı. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Cihangir’e de transferime izin verdiği için teşekkür ediyorum. Yenicami’de şampiyonluklar ve kupalar kazanmak istiyorum.”

Yenicami Sportif Direktörü Ulus Nasıroğlu, Fırat Ersalan transferi ile ilgili şunları belirtti: “İsteğimiz, ihtiyacımız olan bir oyuncuydu. Bizim için önemli olan oyuncunun karakteridir. Fırat bu karaktere sahip olan bir oyuncudur. Camiamıza hayırlı olsun.”

Fırat’tan Anlamlı Mesaj

Yenicami’ye imzayı atan Fırat Ersalan transferi sonrası kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden anlamlı bir mesaj ve fotoğraf yayımladı.

Fırat oğlu ile birlikte futbol maçına çıkarken çekilmiş fotoğrafını paylaşırken üzerine de “Yürü çocuk hayallerin peşinden gidiyoruz” açıklamasını yazdı.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar