Dumlupınar’da hedef büyük - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
FutbolSpor

Dumlupınar’da hedef büyük

Dumlupınar

Birinci Lig ekiplerinden Dumlupınar’da başkan ve teknik heyet basın toplantısı düzenledi ve hedeflerini açıkladı.

Mağusa bölgesinin köklü kulüplerinden Yonpaş Dumlupınar’da gelecek sezon hedef şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmek. 2018-2019 sezonunun tamamlanmasının hemen ardından Yenicami’nin başarılı teknik direktörü Sedat Devecioğlu ile anlaşan Yonpaş Dumlupınar, sezon planlaması ve hedeflerini dün düzenlenen basın toplantısında açıkladı.


KTSYD Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram, Teknik Direktör Sedat Devecioğlu ile teknik heyet katıldı.

PROJE UZUN VADELİ

Birinci Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar gelecek sezon Süper Lig’e çıkma hedefi ile yola çıkıyor. Basın toplantısında yapılan açıklamalarda kısa, orta ve uzun vadeli planlar basınla paylaşılırken Sedat Devecioğlu ile birlikte hazırlanan planlamada Dumlupınar’ın başarısının uzun vadeli olması ve Süper Lig’de kalıcı olması şeklinde belirtildi.

Kulüp Başkanı Mehmet Evram şampiyon olan U21 takımından sporcuların da “A” takım kadrosuna alınarak yapılacak transferlerle taraftarlarını memnun edecekleri bir takım yaratmak istediklerini söyledi.

STATÜLER SIKINTI

Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu basın toplantısında yaptığı açıklamada gerek yabancı futbolcu kontenjanı gerekse 1.Lig’de oynayabilecek futbolcuların belirsizliği tüm teknik adamları sıkıntıya soktuğunu söyledi.

Sürekli değişen statüler ile plan yapmanın kolay olmadığını söyleyen Devecioğlu, yöneticiler toplanıp karar alıyor ancak takım çalıştıran teknik adamlara hiçbir şey sorulmuyor dedi.

Devecioğlu gelecek sezon için takımı 4 transfer yapmayı planladıklarını açıklarken bunların 2’sinin Türkiye’den olacağını 2’sinin ise yurt içinden gerçekleştirmek istediklerini vurguladı.

Dumlupınar basın toplantısına kulüp başkanı Mehmet Evram ve teknik direktör Sedat Devecioğlu yanında, Kaleci Antrenörü Hüseyin Mertol, Yardımcı Antrenör Erdoğan Emiroğulları, Yardımcı Antrenör Sabri Deniz ve Atletik Performans Mustafa Sakallı katıldı.

GÜNDEMDE BURAK SARIKAYA VAR

Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu yeni sezon hazırlıklarına Temmuz ayında başlayacaklarını duyurdu.

Gazetemizin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre Dumlupınar’ın transfer çalışmalarında gündemin ilk sırasında Burak Sarıkaya yer alıyor. Binatlı’da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu ile görüşen Dumlupınar heyeti futbolcu ile her konuda anlaşırken, Binatlı yöneticileri ile de önümüzdeki günlerde masaya oturacak.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar