İDMANDA SAKATLANDI
Basketbol Erkekler Süper Ligi’nde, Lefke Avrupa Üniversitesi oyuncusu Mustafa Rıfkı idmanda ayak bileğinin burkulması sonucu yan bağlarını kopardı. Tecrübeli isimin ayağı alçıya alındı ve ligin ilk devresini kapattığı bildirildi
Tonguç KOTAK
Basketbol Erkekler Süper Ligi’nin başlamasına kısa bir süre kala Lefke Avrupa Üniversitesi’nin başarılı oyuncusu Mustafa Rıfkı’dan kötü haber geldi.
Mustafa Rıfkı takımının idmanında ciddi bir sakatlık geçirdi. Tecrübeli oyuncu idmanda ayak bileğinin burkulması sonucu yan bağlarını kopardı. Tecrübeli isimin ayağı alçıya alındı ve ligin ilk devresini kapattığı bildirildi.
Rıfkı, sezonun ilk yarsını kaçırdıktan sonra ayak bileğinin iyileşmesi durumuna göre Lefke Avrupa Üniversitesi’nin ikinci devre karşılaşmalarına çıkabilecek.
































