Nadire BAHADİ
Gazimağusa’a önceki gece World Star isimli bet salonunda soygun meydana geldi. Tanınmamak için kafasına poşet geçirerek 40 yaşındaki soyguncu, görevli kasiyeri darp ettikten sonra 400 TL alarak gözden kayboldu. Polis her yerde başında poşetle bet ofiste soygun yapan erkek şahsı arıyor.
Yüzüne tokat attı
Olay önceki gece saat 23 sıralarında İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren World Star isimli bet ofisi içerisinde meydana geldi. Soygun suçu işlemek için kafasına poşet geçirerek bet salonuna giren meçhul erkek şahısın, kasa görevlisi 40 yaşındaki kadın S.Y.’nin yüzüne tokat vurup darp ettiği öğrenildi. Kimliği belirlenemeyen erkek şahıs daha sonra kasa içerisinde bulunan toplam 400 TL nakip parayı alıp gözden kayboldu.
Kamera kayıtlarından araştırılıyor
Polis dün tüm gün boyunca bölgede olay ile ilgili araştırma yaptı. Civardaki dükkanların kamera kayıtları incelendi ve polis ekipleri çok sayıda ifadeye başvurdu. Dün sabah saatlerinde Polis tarafından şüpheli olarak gözaltına alınan bir şahıs ise suçsuz olduğu anlaşılınca serbest bırakıldı. Polis her yerde kafasına poşet geçirerek bet ofis soygunu gerçekleştiren erkek şahsın peşinde.
































