Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
FutbolSpor

Halk Evi’nin kalesi emin ellerde

İLK TRANSFER ATHOS: Başarılı Rum kaleci Athos Chrysostomou’nun sözleşmesini iki yıl daha uzatan Girne Halk Evi Yönetimi, yeni sezon için ilk transferini gerçekleştirdi

Coşkun KUTAY

2017-18 futbol sezonunda Süper Lige yükselen Girne Halk Evi’nde, Kayhan Hürdeniz’in istifası ile boşalan başkanlığa, üyelerin tamamının oylarını alan Bülent Erciyas seçilmişti. Erciyas, yönetim kurulunu belirleyip görev bölümü yaptıktan sonra, teknik heyetin tespit ettiği plan ve program çerçevesinde transfer harekatına başladı.

Eksiklikler giderilecek

Geçtiğimiz sezonda, Girne Halk Evi’nin Süper Lige yükselmesine önemli katkı sağlayan Rum kaleci Athos Chrysostomou ile dün federasyonda imza töreni gerçekleştirildi. Başkan Erciyas’ın da hazır bulunduğu imza töreniyle birlikte başarılı kalecinin sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı. Yeni yönetimin, eksikliği hissedilen bölgeleri de takviye etmek üzere çalışmalarına başladığı bildirildi.