Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Kıbrıs

52 yaşında hayata veda etti

 

Polis, müteveffanın doktorundan yapılan soruşturmada ölüm nedeninin “kalp krizi” olduğunu tespit etti.

Diğer polisiye olaylar;

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNTKENEVİRİ) İTHAL VE TASARRUFU

Ercan Devlet Havalimanı’nda, KKTC’ye giriş yapan B.Ş.’ye (E-56) narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucu üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 6 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

B.Ş. tutuklandı.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNTKENEVİRİ) TASARRUFU (GELİŞME)
   
Merkezi Cezaevi’nde bir hükümlünün ayakkabısında uyuşturucu bulunması olayıyla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’nın 8 Mayıs tarihli basın bülteninde, 7 Mayıs tarihinde, Lefkoşa Merkez Cezaevinde,  görevli gardiyan tarafından narkotik detektör köpeği ile arama yapıldığı sırada, hükümlü tutuklu K.A.Ç.’ye (E-38) ait ayakkabı içerisinde yaklaşık 2 gram ağırlığında “hintkeneviri” türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin bulunduğu ve bahse konu şahıs, mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan yine cezaevinde hükümlü tutuklu olarak bulunan S.B. (E-47), M.M. (E-41) ve E.Ö. (E-32) hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirilmişti.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen geniş çaplı soruşturmada, olayla bağlantısı olduğuna inanılan H.Ö. (E-45), M.Ü. (E-20) ve A.D. (E-54) tutuklandı.