Yangın sabah 05.20'de meydana geldi. Binanın 4'nci katında kalan İzmirli oldukları belirlenen biri erkek biri kadın iki kişi yangın sonucu hayatlarını kaybetti.
yangında üç odanın tamamen yandığı belirtiliyor.
Turist olarak adada bulunan 2 kişinin ölümüne neden olan Şerif Apart Otel’deki yangının nedeninin henüz belirlenemediği bildirildi.
Polis bültenine göre, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Karaoğlanoğlu’ndaki Şerif Apart Otel’in bir odasında 05.30’da çıkan yangında, odada kalan 61 yaşındaki Aykut İsmail Güzeliş ile 50 yaşındaki Penbe Güzeliş hayatını kaybetmişti. Ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmış ve doku örnekleri alınmıştı.
Polis bülteninde, Nijeryalı gencin ölümüyle ilgili detaylara da yer verildi.
Bültene göre 20 yaşındaki Samuel Akinrinlola, Gülseren bölgesinde yüzerken aniden rahatsızlanarak boğulma tehlikesi geçirdi ve önce Gazimağusa, ardından Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edilmesine rağmen kurtarılamadı.
































