Voleybolda Kadınlar Ligi’nde Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor ile Lefke Avrupa Üniversitesi erkeklerde ise Yakın Doğu Üniversitesi finale yükseldiler
ZORLANMADAN FİNALE
Voleybol Erkekler Ligi Play-Off serisinde finalde Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin finaldeki rakibi Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor’u 3-0 yenen Yakın Doğu Üniversitesi seriyi 3-2 kazanarak finale yükseldi
Tonguç KOTAK
Voleybolda Kadınlar Ligi’nde Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor ile Lefke Avrupa Üniversitesi ve erkeklerde ise Yakın Doğu Üniversitesi finale yükseldiler.
Yakın Doğu’dan set yok: 3-0
Erkekler Ligi Play-Off üçüncü maçında Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor’u 3-0 yenen Yakın Doğu Üniversitesi seriyi 3-2 kazanarak finale yükseldi.
İlk set büyük bir mücadeleye sahne oldu ve Yakın Doğu, Çamlık karşısında 31-29 kazanarak durumu 1-0 yaptı.
İkinci sette ise üstünlüğü ele alan Yakın Doğu etkili oldu ve rakibini 25-11 yenerek durumu 22-0’a getirdi.
Üçüncü sette de Yakın Doğu etkili idi. Takın Doğu seti 25-21 maçı 3-0 ve seriyi de 3-2 kazanarak finalde Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin rakibi oldu.

Kadınlarda Çamlık – LAÜ finali
Kadınlar Ligi’nde NEU RA 25 Spor Salonu’nda oynanan maça 2-0 önde olan Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor dün akşam Yakın Doğu Üniversitesi’ni 3-1 yenerek finale çıkan takım oldu
Yarı finalin zorlu mücadelesinde ise Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni deplasmanda 3-0’la geçen Lefke Avrupa Üniversitesi seriyi 3-0 kazanarak final oynamaya hak kazandı.
Fotoğraf: Fuat ŞANLIER
































