Ülkemiz sanatçıları aynı sahnede - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Magazin

Ülkemiz sanatçıları aynı sahnede

Bikem, Tunar, Eril Cambaz, Grup Frekans, Örge Volkan, Ahmet Evan, Sinan Güzen

Büyük beğeni kazanan “Bayrak FM Yaz Konseri”nde ülkemiz sanatçıları İpek Amber& Bikem Tunar ikilisi, Eril Cambaz, Grup Frekans, Örge Volkan, Ahmet Evan ve Sinan Güzen’in sahne aldı.

Bayrak FM, kurulduğu günden bu yana Kıbrıslı sanatçılara verdiği desteği bu kez de yaz konseriyle taçlandırdı. Kıbrıslı sanatçıların eserlerini sürekli yayınlayarak gündemde tutan Bayrak FM, onları aynı sahnede bir araya getirdi.

“Bayrak FM Yaz Konseri” adı altında düzenlenen ve gelenekselleştirilmesi düşünülen konser oldukça renkli görüntülere sahne olurken güçlü seslerle yankılandı.


BRT Sitesi’nin bahçesinde geçtiğimiz salı akşamı gerçekleştirilen ve BRT 1 HD, Bayrak FM ve Bayrak Radyosu’ndan canlı olarak yayınlanan ilk konsere 6 sanatçı katıldı.

İpek Amber& Bikem Tunar ikilisi, Eril Cambaz, Grup Frekans, Örge Volkan, Ahmet Evan ve Sinan Güzen’in performans sergilediği gecede, DanceBase de danslarıyla sanatçılara eşlik etti. Bülent Günkut ve Kuzey Tarık da dahil Bayrak FM çalışanlarının görevli olduğu geceye, güzel bir katılım oldu. Konserde  BRT Genel Müdürü Meryem Çavuşoğlu Özkurt da hazır bulundu. Festival havasında geçen konserde, yiyecek, içecek standı kuruldu. Konserlerin sonunda ise sanatçılara plaketler takdim edildi.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar