KAYIP ŞAHIS
Bu arada, 24 Mart Perşembe sabahı 07.30 sıralarında, Lefkoşa’da sakin İbrahim Uçar’ın (E-12) evinden ayrıldığı ve halen geri dönmediği açıklandı.
Polis, Uçar’ın aranmakta olduğunu bildirdi.
KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFUNDAN 2 TUTUKLU
Gönyeli’de dün akşam yapılan polis operasyonunda 2 kişi uyuşturucu madde bulundurmaktan tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Gönyeli Düzyol Sokak üzerinde, polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Ö.D. (E-25) ve H.Y. (E-28)’nin tasarrufunda yaklaşık 2 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.
ASAYİŞ OPERASYONU
Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası dahilinde dün akşam yapılan operasyonda, bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, diskolar, barlar, kahvehaneler ve marketler kontrol edildi.
Yapılan denetimler sonucu kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 15 kişi tespit edilerek, yasal işleme gidildi.
































