Buray Arena’yı salladı - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Magazin

Buray Arena’yı salladı

Buray

BURAY VE SİMGE’DEN DEV KONSER: Ülkemizin Türkiye müzik piyasasındaki gururu Buray ile genç şarkıcı Simge Marina Arena İstanbul’daki konserleriyle adeta sahnede devleşti

Arena Event tarafından düzenlenen Marina Arena Açık Hava Konserlerinde sahne bu kez genç yıldızların oldu. Marina Arena İstanbul, Murat Boz ve Ajda Pekkan konserlerinden sonra yeni neslin yükselen yıldızları Simge ve Buray’ı ağırladı.

İmzasını attığı başarılı projeler ve sahne performansı ile dikkat çeken Simge, dansçıları ve özel hazırlattığı kostümleri ile Marina Arena’da adeta görsel şov yaşattı.


simge

Türk Pop müziğinde son dönemlerin başarılı çıkışı ile adından söz ettiren Kıbrıs’ın yetiştirdiği genç sanatçı Buray da tıpkı Simge gibi ilk açık hava konserinde izleyenlerden tam not aldı.

Söylediği popüler şarkılarının yanı sıra ustalardan seçmeler de yapan Buray sevenlerine yeni klip müjdesini de açık hava sahnesinden vermeyi ihmal etmedi. Albümün 3. klibini “Mecnun” şarkısına çeken Buray yakında yayına girecek klibi için heyecanını sevenleri ile paylaştı.

Buray ve Simge sahne öncesi verdikleri ortak röportajda çok iyi dost olduklarını söyleyerek camiada bu tip dostlukların az olduğuna dikkat çektiler.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar