Hedef şampiyonluk - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
FutbolSpor

Hedef şampiyonluk

Turan Altay

GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedefi ile mücadele edeceklerini söyledi.

EKO VE SHERMAN TAMAM:

Tecrübeli teknik adam 3 yabancı kontenjanının birinin geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan Eko diğerinin ise Dumlupınar’a kiralanan Sherman ile doldurulacağını, üçüncü yabancının ise şu anda görüşüp büyük oranda anlaştıkları yerli futbolcu transferini bitirdikten sonra yapacaklarını söyledi


ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA DÜŞÜNCE YOK:

Turan Altay tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve şampiyonluk dışında bir şey kesinlikle düşünmediklerini söyleyerek Kaymaklı’da kiralık olarak oynayan Serhan ile birlikte diğer kiralıkların da kadroda kalacağını belirtti. Altay 1 kaleci transferi yapacaklarını da vurguladı

Ahmet ÖZSOY

Süper Lig’in sarı-kırmızılı ekibi GAÜ Çetinkaya gelecek sezon hazırlıklarını sessizce sürdürüyor. Asım Vehbi başkanlığında yönetim kurulunun genel kurulu gerçekleştirmesinin ardından teknik direktör Turan Altay’ın görüşü doğrultusunda transfer çalışmaları başladı.

Tecrübeli teknik adam gazetemize yaptığı açıklamada mutlak şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmak istediklerini ve bu yönde de futbolcu transferleri yapacaklarını belirtti. Altay, şampiyonluktan başka bişey düşünmediklerini belirtirken, 3 yabancı futbolcu kontenjanından ikisini ise bitirdiklerini açıkladı.

Eko ile yeniden

GAÜ Çetinkaya’da geçtiğimiz sezon ortasında takımdan ayrılan golcü futbolcu Eko gelecek sezon yeniden takımda yer alacak. Eko ile anlaşan GAÜ Çetinkaya, geçen sezon Dumlupınar’a kiraladıkları Sherman’ı da 2017-2018 kadrosunda bulunduracak. Sarı-kırmızılılar üçüncü yabancı transferini ise yerli futbolcu transferini tamamladıktan sonra ihtiyaca göre gerçekleştirecek.

5-6 futbolcu alınacak

GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay yerli futbolcu transferinde de önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olabileceğini söyledi. Anlaşmaya vardıkları futbolcular olduğunu belirten Turan Altay bu oyuncuların isimlerini önümüzdeki günlerde açıklayabileceğini belirtti.

Kaleci Ufuk’un Kaymaklı’nın lisanslı futbolcusu olduğunu söyleyen Turan Altay 1 kaleci transferi mutlaka yapacaklarını ve Kaymaklı’da kiralık oynayan Serhan da dahil diğer kiralık futbolcuların takıma geri döneceğini açıkladı.

Antrenman sahası ekiliyor

Temmuz ayında sezon açmayı planladığını söyleyen Turan Altay çalışmalarını kendi tesislerinde yapmayı amaçladığını belirtti. Sahalarının yeniden ekilme aşamasına geldiğini ve bu anlamda da Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Altay, “ümit ederiz ki Temmuz ayı başında sezonu açtığımızda çok güzel bir antrenman sahamız olacak” dedi.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar