Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Festival başlıyor

Kuzey Kıbrıs’ın gelenekselleşen festivali “The Whisky Festival” için geri sayım başladı. Johnnie Walker önderliğinde düzenlenen The Whisky Festival dünden itibaren keyif katmaya başladı. “Efsane yürüyüş başlıyor” sloganıyla yola çıkan festivalde bu yıl eğlencenin dozu artıyor. 10 hafta sürecek festivalde viskiseverlere keyif dolu bir etkinlik takvimi hazırlandı. Çok özel partiler, meyhane aktiviteleri, viski tadım etkinlikleri, happy hour’lar ve sürprizler 20 Mayıs’a kadar sürecek.

 

The Whisky Festival partileri coşturacak

The Whisky Festival’de her hafta birbirinden özel parti ve sürpriz performanslar festival coşkusunu artıracak. Festivalin açılış partisi, 18 Mart Cumartesi akşamı Girne’nin gözde eğlence mekanlarından 3 Lounge’da son yılların en başarılı çıkış yapan DJ’lerinden Mahmut Orhan performansı ile yapılacak. Deep house, indie dance ve nu disco üzerine çalışmaları olan ve “Feel” parçası ile pek çok ülkedeki listelerde ilk 10 içerisinde yer almayı başaran DJ Mahmut Orhan, bu kez The Whisky Festival için hazırladığı muhteşem setleri ile kabin başına geçecek.

 

Festival takviminde ikinci haftaya elektronik dans müziğin önemli isimlerinden olan Hollandalı yetenek Kill the Buzz imzasını atacak. Adını en önemli müzik festivali ve organizasyonlarına yazdıran Kill the Buzz 24 Mart Cuma akşamı Girne’de bulunan Mad Club’da sahne alacak.

 

Viskiseverler için düzenlenecek özel parti organizasyonlarının üçüncüsü 1 Nisan Cumartesi akşamı Tango to Buddha’da yaşanacak. Son birkaç yıldır 60 binden fazla kitleye ulaşan ve dünyanın en iyi kulüp ve festivallerinde başı çeken uluslararası EDM sahnesinde kendine yer edinmiş olan İsviçreli DJ EDX (Maurizio Colella) The Whisky Festival’e damga vuracak.

 

20 Mayıs’a kadar sürecek partilerle adaya yıldız yağacak

The Whisky Festival partileri her hafta birbirinden özel yıldız ismi ağırlayarak festival coşkusunu doyasıya yaşatacak. Suat Ateşdağlı ve DJ Garmiani viskiseverler için adanın eğlence ritmini tutacak. Suat Ateşdağlı 22 Nisan Cumartesi akşamı Hangover Cafe & Bar’da, DJ Garmiani 28 Nisan Cuma akşamı Mad Club’da performans sergileyecek. Sürpriz partiler 20 Mayıs’a kadar adaya renk katmaya devam edecek.

 

Meyhanelerde müzik, eğlence ve muhabbet dolu festival akşamları yaşanacak

Festival katılımcıları, her hafta Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları meyhane aktviteleri ile müziğin ve eğlencenin büyüsüne kapılacak. Ada genelindeki anlaşmalı meyhanelerde canlı müzik eşliğinde festivalin tadını çıkaracak olan katılımcılar özel viski tadım etkinlikleri ile de eşsiz Johnnie Walker lezzetleriyle tanışacak.