Futbolda bu sezon artan gece maçı trafiğinden dolayı en yoğun yükü şüphesiz Lefkoşa’daki Atatürk Stadı çekiyor.
Hemen hemen her hafta 1 gece maçı yapılan stadyumda önceki akşam oynanan Çetinkaya-Türk Ocağı maçında projektör direklerinin bazılarının daha karanlık olduğu gözlemlendi.
Havadis foto muhabiri Ahmet Özsoy’un denklanşörüne takılan projektörlerde çok sayıda yanmayan ışık olduğu net bir şekilde görülüyor.
Çetinkaya maçında ilk devrenin son anlarında kısa süreli kararma yaşanırken birçok kesimin durumu fark etmemesi ve maçın akışına da engel olamaması sevindirici olan taraf oldu.
Girne, Güzelyurt ve Mağusa’da yoğun çalışma içerisinde olan Spor Dairesi’nin başkentteki sahanın ışıklandırmasını da gözden geçirmesi gerekecek gibi.
































