Antrenörler bilgi tazeliyor - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Diğer SporlarSpor

Antrenörler bilgi tazeliyor

KKTC Hentbol Federasyonu Eğitim Kurulu tarafından düzenlenen “Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri” başladı

TÜRKİYE’DEN EĞİTMENLER VAR:

İki gün sürecek seminer KTSYD’de yapılırken, antrenörlerimize Türkiye Hentbol Federasyonu Eğitim Birimi Başkanı Doç. Dr. Melih N. Salman, Türkiye Hentbol Federasyonu A Milli Erkek Takım Teknik Direktörü Adnan Öztürk ve Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz eğitim veriyor

KKTC Hentbol Federasyonu, Eğitim Kurulu tarafından düzenlenen “Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri” dün başladı.


Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde gerçekleşen seminer bugün yapılacak ikinci gün oturumu ile sona erecek.

Antrenörler seminerde

Seminerde Türkiye Hentbol Federasyonu Eğitim Birimi Başkanı Doç. Dr. Melih N. Salman, Türkiye Hentbol Federasyonu A Milli Erkek Takım Teknik Direktörü Adnan Öztürk ve Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz yer alırken, Yakın Doğu Üniversitesi’nden de Yrd. Doç. Dr. Deniz Erdağ seminerin bir başka konuğu.

Seminerde dün Modern Hentbol Gereksinimlerine Analitik Yaklaşım konusunda Teori Eğitmeni olarak THF Eğitim Birimi Başkanı Doç. Dr. Melih N.Salman sunum yaparken, Sporcu Beslenmesi konusunda da Teori Eğitmeni olarak Yrd. Doç. Dr. Deniz Erdağ katılımcıları bilgilendirdi.

Seminer bugün tamamlanırken, Teknik, Taktik Ve Dayanıklılık Antrenmanlarında Uzun süreli Eğitim ve Savunma Sistemleri konusunda Teori Eğitmeni Türkiye Hentbol Federasyonu A Milli Erkek Takım Teknik Direktörü Adnan Öztürk ve Değişen Oyun Kuralları konusunda da Teori Eğitmeni Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz katılımcıları bilgilendirecek.

 

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar