GG, Cihangir’i dörtledi: 4-2 - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
FutbolSpor

GG, Cihangir’i dörtledi: 4-2

 

 


DEBOLA’DAN İKİ GOL: Gençlik Gücü, dün Cihangir Stadı’nda oynanan hazırlık maçında Cihangir’i 4-2 mağlup etti. Başkentin yeşil beyazlı ekibine galibiyeti getiren golleri Debola (2), Hakan Altın ve Tayfun kaydederken Cihangir’in golleri Halil Turan ve Fırat Ersalan’dan geldi

2016-2017 futbol sezonu öncesi üçüncü hazırlık karşılaşmasını yapan Gençlik Gücü, Dumlupınar’dan sonra bu kez de Cihangir’i 4-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Başkentin yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü, sezon öncesi üçüncü hazırlık karşılaşmasını dün Cihangir ile yaptı. Cihangir Stadı’ndaki karşılaşmayı Gençlik Gücü 4-2’lik skorla kazandı.

2016-2017 sezonunda Süper Lig’de karşı karşıya gelecek iki takımın hazırlık karşılaşması mücadelesinde her iki takım teknik direktörü de çok sayıda futbolcu değişiklikleri yaparak futbolcularını deneme olanağından yararlandı.

Karşılaşma, güneşli ve güzel bir havada, bol gol pozisyonlu şeklinde oynandı. İlk yarıya hızlı başlayan Cihangir’in gol ataklarında Gençlik Gücü kalecisi Çağatay Gürler gole izin vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısını konuk takım Gençlik Gücü, Debola ve Hakan Altın’ın golleri ile 2-0 galip kapattı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine ev sahibi Cihangir oldu. Halil Turan ve Fırat Ersalan’ın golleri ile 2-2 eşitliği de sağlayan Cihangir, bu oyununu fazla sürdüremedi. 24 kişilik kadrosunda tüm futbolcularına oynama şansı veren Niyazi Goksun’un takımı Gençlik Gücü oyunda yeniden üstünlüğü ele geçirdi. Tayfun Doğan ve Debola’nın golleri ile de hazırlık karşılaşmasını 4-2 kazanan taraf Gençlik Gücü oldu.

GG (KÜÇÜK FOTO) - Copy copy

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar