Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, dün Girne’de yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Grand Pasha Hotel’de kampa girdi.
Küçük Kaymaklı’nın iki kaptanı Hüseyin Adal ve Hasan Piro, Havadis’e açıklamalarda bulundu.
İki futbolcunun ortak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Geçen sezon Kıbrıs Kupası’nı kazanarak ligi tamamladık. 17 Eylül’de Mağusa Türk Gücü ile oynayacağımız Süper Kupa maçını kazanıp ligi kupayla açmak istiyoruz. Çalışmalarımız o yönde tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Doğukan gibi önemli bir futbolcu kadromuza dahil edildi. İki de kaliteli yabancı futbolcu gelecek. Böyle çok daha da güçlü olacağız.
Bir de Çağrı konusu var. Çağrı’nın bilindiği gibi takımımıza dönme durumu söz konusu. Bu konuyu yönetimin çözmesini bekliyoruz. Takım arkadaşları olarak Çağrı’yı tekrardan aramızda görmek istiyoruz. Çağrı Küçük Kaymaklı altyapısından yetişti ve bu camianın çocuğu. Son kararı yeni başkanımız Hasan Tosunoğlu ve eski başkanımız Ali Başman verecektir. Bu sezon Küçük Kaymaklı olarak hedefimiz üç kupayı birden almaktır.
Küçük Kaymaklı’da kamp 19 Ağustos Cuma günü sona erecek.
































