Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Girne’de Arap rüzgarı

Dünyaca ünlü Arap şarkıcı Cyrine Abdel Nour, önceki akşam Girne’de sahne aldı. Hareketli şarkılarla başladığı programına, orkestra arkadaşlarıyla birlikte çok güzel bir gece yaşatacaklarının ve Kıbrıs’ta birazdan bir Arap rüzgarı estireceklerinin sözünü vererek devam etti.

Arap müziğinin popüler ismi Lübnanlı şarkıcı Cyrine Abdel Nour, birbirinden güzel hareketli şarkılarla temponun bir an olsun düşmesine izin vermeden hayranlarını coşturdu. Ülkesinde “2002 Best Model Of The World” güzeli aynı zamanda ödüllü bir aktrist ve Arapların gönlünü fethetmiş bir şarkıcı olan Abdel Nour, “Leila Min El Layali”, “İnta Lamin”, “Habibi” şarkılarıyla Kıbrıs’ta fırtınalar estirdi.

Abdel Nour & Khoury’nin muhteşem düeti

Ünlü bestecinin sahnesine sürpriz yaparak herkesi şaşırtan güzeller güzeli Cyrine Abdel Nour ve Marwan Khoury’nin birlikte söyledikleri muhteşem düet, geceye damga vurdu. Hayranlarının dans ederek eşlik ettiği duygusal şarkı, konuklara tam anlamıyla aşk tazeletti. Sevilen şarkılarını gece boyunca hayranları ile birlikte söyleyen Khoury’nin performansını ikiye katladığı da dikkatli gözlerden kaçmadı.