Dünyanın teknolojisini Kıbrıs’a getiren ve Kıbrıs’ta ilklere imza atan Telsim ailesi, dolu dolu geçen bir yılın ardından 2015’e eğlenceli ve keyifli bir organizasyonla hoş geldin dedi.
Vodafone ailesinin eğlenceli yeni yıl kutlamasına Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ile Vodafone Türkiye Ticari Operasyonlardan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ ve Vodafone Türkiye Kurumsal İlişkiler, Sözleşmeler ve Hukuk’tan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karaçay da katıldı.
Taçoy: Başarılı bir yıl geçirdiniz, gelecek yıl daha fazlasını başaracağınıza inanıyorum
Geceye eşiyle birlikte katılarak Telsim ailesinin yeni yıl eğlencesine ortak olan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ise, Telsim ailesinin coşkusunun ve istekliliğin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Taçoy, “Geçen yılki büyük başarılarınızdan sonra, bugün burada sergilediğiniz coşkuyla gelecek yıl daha fazlasını başaracağınızı bana inandırdınız” dedi.
Kızıldağ: Vodafone ailesinin Kıbrıs’taki başarıları bizi mutlu ediyor
Geceye özel olarak katılan Vodafone Türkiye Ticari Operasyonlardan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ ise Vodafone ailesinin Kıbrıs’taki ekibinin başarılarını takdirle karşıladığı belirterek, başarılarının gelecek yıl da katlanarak artacağına inandığını belirtti.
Karas: Bu yılki en büyük başarımız kocaman bir Vodafone ailesi oluşturmaktı
Gecede konuşma yapan Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, 2014’te birçok başarıya imza attıklarını; fakat aralarından en önemlisinin tüm çalışanları, iş ortakları ve bayileri ile kocaman bir Vodafone ailesi oluşturmayı başarmak olduğunu söyledi.
Telsim Band’dan şahane bir performans
Sürprizlerle dolu organizasyonda Ebru Aydın ve Orkestrası, geceye katılan Vodafone ailesini birbirinden güzel şarkılarla eğlendirdi. Gecede ayrıca Telsim çalışanlarından oluşan Telsim Band isimli müzik grubu da sahne aldı. Şahane performansıyla katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşatan Telsim Band’ı müzik öğretmeni Kutay Alicik çalıştırdı. Telsim personelinin oluşturduğu Telsim Band’da gitarda ve soloda Bireysel Satış Yöneticisi Perakende Satış Yöneticisi Tuncer Yükler; davulda Bireysel Satış Yöneticisi Perakende Satış Yöneticisi Serdar Işığıgür; bas gitarda Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar; flütte Bireysel Satış Yöneticisi Özay Tulunay; soloda Kurumsal Satış Yöneticisi Şehnaz Uran ve solo ve gitarda İnsan Kaynakları Eğitim ve İşe Alım Kıdemli Uzmanı İnci Moreket yer aldı.
Sürprizlerle dolu bir gece
Gecede ayrıca sürpriz hediyelerin olduğu bir çekiliş de yapıldı. Telsim ailesi gece boyunca çektiği neşeli ve eğlenceli fotoğrafları instagram’da #bentelsimimbenözelim ile paylaştı.
Samimi ve eğlenceli bir ortamda geçen yeni yıl balosuna katılan Telsim çalışanları birbirine bağlı, kocaman bir aile olarak 2015’e hep birlikte coşkuyla hoş geldin demekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.
































