BIBLIOTHEQUE EĞLENCE HAYATINA MERHABA DEDİ: Bibliotheque’in açılış partisinde Türkiye’nin ünlü gruplarından Ezgi’nin Günlüğü ve dünyaca ünlü High On Heels Grubu’nun yanı sıra, DJ Okan Demir’in eşliğinde ülkemiz sanatçılarından Fikri Karayel, Orçun Benli, Ezgi Akgürgen, Öktem Emre ve Yağmur Özerem konserleri gerçekleştirilirken, İnanç Erşen de gitar şovuyla geceye renk kattı
Kıbrıs’ın yeni, iddialı eğlence, kültür ve yaşam merkezi Bibliotheque geçtiğimiz akşam eğlence hayatına kapılarını açtı. Surlariçi’nde tarihi dülger dükkanlarının uluslar arası standartlara uygun biçimde restore edilmesiyle Lefkoşa’ya yeniden kazandırılan binasında kentin tarihi dokusunu, eğlence, kültür ve yaşam merkezi konseptiyle birleştiren Bibliotheque, geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen açılış partisiyle eğlence hayatına merhaba dedi… Bibliotheque açılış partisinde Ezgi’nin Günlüğü ve ünlü İngiliz Grubu HOH “High On Heels” muhteşem bir şovla sahne aldı. 3 katlı şekilde dizayn edilen Bibliotheque’in açılış partisine çok sayıda seçkin davetli ve eğlence severler katıldı.
İddialı bir şekilde eğlence sektörüne adım atan Bibliotheque’in açılış partisinde Türkiye’nin ünlü gruplarından Ezginin Günlüğü ve dünyaca ünlü High On Heels grubunun yanı sıra, DJ Okan Demir’in eşliğinde ülkemiz sanatçılarından Fikri Karayel, Orçun Benli, Ezgi Akgürgen, Öktem Emre ve Yağmur Özerem konserleri gerçekleştirilirken, İnanç Erşen de gitar şovuyla geceye renk kattı. Gecede ayrıca sürpriz olarak yer alan Studio 21 dansçılarının şovu da izleyenlerden alkış aldı.
Gündüz saatlerinde cafe-restaurant olarak hizmet verecek olan Bibliotheque, 18.00’den sonra da bar, restaurant ve club olarak Kıbrıs’ın “en iyi müziği, en lezzetli restaurantı, en seçkin ambiyansı” olma iddiasıyla yola çıktı.
































