Türkiye sahnelerinde arabeskin kraliçesi olarak anılan şarkıcı Güllü, Kıbrıs’taki ilk konserini geçtiğimiz hafta Göçmenköy Parkı’ndaki Babakeyf Restoran’da verdi. Yoğun diyet programı sonrasında verdiği kilolarla magazin basınına konu olan Güllü bayram akşamında mekanı dolduran kalabalık kitleye dillerden düşmeyen şarkılarıyla keyif dolu anlar yaşattı.
Gelecek yılın nisan ayında 8. albümü ile sevenlerine merhaba diyecek Güllü Kıbrıs’ta ilk kez sahne aldığı Lefkoşa’da dillerden düşmeyen “Sana Söz Verdim Aşkım”, “Hayatımın Aşkısın”, “Değmezmiş Sana”, “Acımıyorsan”, “Kopamam Senden”, “Unut Demek Çok Kolay”, “Öğrettin Bana” gibi aşk ve ayrılık şarkılarını seslendirerek sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.
Yaklaşık 2 saat süren canlı performansda Güllü, Kıbrıs’tan moral depolayarak ayrıldı. Konser sonunda Babakeyf direktörü Hüseyin’in onuruna patlattığı şampanyalara, sevenlerinin sıcak ilgisine teşekkür eden Güllü, Kıbrıs’a daha sık gelme sözü vererek sahneden indi.
.jpg)
































