Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

“Bence Annem”de ödüller verildi

 Yaklaşık sekiz bin çocuğun katılımıyla gerçekleşen bu yarışmada kazananlar şöyle oldu: Anaokulu Grup 1 (4-5 yaş) birincisi Melis Taluğ, ikincisi Ege Özada, üçüncüsü İklim Özdınak; 1., 2. ve 3. sınıflar Grubu (6-8 yaş) birincisi Dağkan Özbalıkçı, ikincisi Ebrar Naz Ödel, üçüncüsü Selen Özçelik; 4. ve 5. sınıflar grubu (9-10 yaş) birincisi Havva Malyalızade, ikincisi Nida Martin ve üçüncüsü ise Melis Ertuğrul oldu.
Her grubun birincilerine İstanbul Vialand’da uçak ve konaklama dahil tatil, ikincilerine Al-pa Bebe’den 1000 TL’lik hediye çeki ve üçüncülerine ise yine Al-pa Bebe’den 500 TL’lik hediye çeki verildi.
Jüri üyelerinin iki ayrı kademe ile puanladıkları resimler üç ayrı grupta yarıştılar. Milli Eğitim Bakanlığı İlk Öğretim Dairesi ile koordineli yürütülen bu yarışmaya katılan her çocuğumuza da katılım belgesi verildi.
21 Mayıs 2014 Çarşamba günü yapılan kokteyl ile ödüllerin dağıtımı gerçekleşti. Merit Hotel’de yapılan bu organizasyonda dereceye giren çocuklarımızın  aileleri ve okul müdürleri ile öğretmenlerinin yanı sıra Alpet Genel Müdür Vekili Sn. Ali Murat Yeşilyurt yaptığı konuşmada sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ve yoğun ilgiden çok mutlu olduklarını  belirtirken katılan tüm çocuklara başarıları ve katılımları için ayrı ayrı teşekkür etti. Alpet Türkiye üst düzey yöneticilerinin de katılımı gerçekleşen bu kokteyl ile çocuklar ödüllerini almış oldular.