Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

2015’i coşkuyla uğurladılar

2015 yılında yenilikçi çalışmaları ve kaliteli hizmetleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmanın gururu ve mutluluğunu yaşayan tüm Telsim çalışanları ve bayii yatırımcıları, 2016 yılını sevinçle karşıladı.

Kıbrıs’ın sevilen seslerinden Oğuzhan’ın özel orkestrası eşliğinde sahne aldığı gecede Telsim çalışanlarından oluşan Telsim Red Island Band da geceye katılanlara keyifli dakikalar yaşattı. Telsim Band’ın solistliğini Kıbrıs’ın başarılı seslerinden İnsan Kaynakları Kıdemli Uzmanı İnci Moreket yaparken, bas gitarda Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, elektro gitarda Ürün ve Servisler VAS Kıdemli Müdür Yardımcısı Ergin Hergül, klavyede ise Müşteri Temsilcisi İpek İkinci yer aldı.


Kuzey Kıbrıs’ta ilklerin operatörü olarak başarılı çalışmalarına 2015 yılında da hız kesmeden devam eden büyük Telsim ailesi, yeni yılı coşkuyla karşılarken 2016 yılında aynı inanç, kararlılık ve azimle çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.