Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Bahçe’de keyifli gece

Surlariçi’nin beğenilen mekanları arasında yer alan 1984 Bahçe’de yaz geceleri eğlence hiç bitmiyor. 1984 bahçesiyle, hafta arası ve hafta sonu canlı müzikleriyle konuklarına keyifli geceler sunuyor.
Geçtiğimiz çarşamba gecesi yaşanan eğlencede Süleyman Todds ve arkadaşları sahne aldı. Gitarda Erkan Erzurumlu, perküsyonda Uğur Güçlü, basgitarda Çığır Kazımoğlu ve klavyede Tolga Erzurumlu çaldıkları birbirinden güzel parçalarla büyük beğeni topladı.

Ülkesinde hasret giderdi
Müzik yaşamını Türkiye’de sürdüren ve sevilen sanatçı Fettah Can’ın gitaristliğini yapan Erkan Erzurumlu, tatil için geldiği ülkesinde eski dostu Süleyman Todds’la birlikte sahne alarak, Kıbrıslı hayranlarıyla hasret giderdi.

Dostlarını yalnız bırakmadılar
Gecede ayrıca ülkemiz sanatçılarından Ahmet Evan, İnci Moreket, İrem Barani, Olga Matiuc, Kutay Alicik, Serhan Candaş ve Zeki Karahanoğlu, Süleyman Todds ile ekibini yalnız bırakmayarak eğlenenler arasında yerlerini aldılar.