ÜNLÜ MANKENLER H&V AJANS’TA: Yenilenen kadrosunu gerçekleşen lansmanla tanıtan Vurdu, Türkiye’nin başarılı mankenleri Tuğçe Arali Yağmur Ayaz ve Sezen Üstek’in de KKTC temsilciliğini aldığını açıkladı
H&V Ajans Direktörü Hayriye Vurdu, yenilenen model kadrosuyla geçtiğimiz akşam Grand Pasha Hotel’de düzenlenen kokteylle tanıtım gecesi düzenledi.
Baş mankenliği Tuğçe Aral’ın yaptığı gecede, Yağmur Ayaz, Sezen Üstek, Emete Eloglu, Ceren Koşar, Betül Öztürk, Burcu Türker, Emin, Nur Alptekin, Nikola Nikol, Jenifer Mentıl, Alkın Özlü, Şerife Yapıcıoğlu erkek modellerde ise Emirhan Güzhan, Ferhan Altunc, çocuk modeller Beril ve Erinç Kutluer oldu.
Türkiye’nin başarılı mankenlerinden Tuğçe Aral, Yağmur Ayaz ve Sezen Üstek’in KKTC temsilciğini H&V Ajans üsteniyor.
Gecede önce yeni modeller tek tek tanıtılırken, Kıbrıs’ın en iyi giyim mağazalarından olan La Chance’ın da defilesi gerçekleşti. Defile sonunda H&V Ajans Direktörü Hayriye Vurdu, La Chance butiğin direktörü Emine Bozkır’a plaket takdim etti.
Grand Pasha balo salonunda gerçekleşen lansmanın ardından hep birlikte pasta kesimi gerçekleşti.
(Fotoğraflar: Ahmet VAMIK)
































