Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Dünya

Uçakta korkutan ebola şakası

ABD’li bir yolcunun Dominik Cumhuriyeti’ne giden bir uçakta “Bende ebola var” diye bağırması yolcular arasında büyük panik yarattı. Şaka yapmak amacıyla hapşırdıktan sonra bağıran adam, özel kıyafetler giymiş sağlık görevlileri tarafından uçaktan çıkarıldı ve Punta Cana Havaalanı’nda sağlık kontrolüne götürüldü.

Daily Mail’in haberine göre, ABD’li adamın kontrole götürülmesinin ardından, olayın şaka olduğundan şüphelenilmesine rağmen 255 yolcunun uçaktan ayrılmasına iki saat boyunca izin verilmedi. Dört saatlik yolculuk boyunca hapşıran ve öksüren yolcu hakkında konuşan bir görevli, “Adamın salak olduğundan eminim” dedi.

Şakayı yapan adam uçaktan indirilirken diğer yolcuların sert tepki gösterdiği görüldü. Yolcunun yakın zamanda Afrika’yı ziyaret etmediği belirtildi.