Bu Doğan’dan korkulur..!

Futbol liglerimize olan özlemimiz dün akşam Doğan Türk Birliği – Göçmenköy maçıyla sona erdi.
Son dönemlerde lige büyük hedeflerle başlayan ancak sezon sonuna gelindiğinde hep hayal kırıklığı yaşayan Doğan Türk Birliği, geçtiğimiz sezon Süper Lig’e çıkan Göçmenköy’ü konuk etti.
Doğan Türk Birliği, elindeki mevcut kadrosuna çok kaliteli yabancı takviyesi yaparak yine şampiyonluk yürüyüşü ile sezona girdi.
Öyle ki, Doğan Türk Birliği , maç boyunca neredeyse Göçmenköy’e göz açtırmadı. Oyunun daha ilk dakikalarında golü bulan Doğan ikinci golü de 19.dakikada bulmakta zorlanmadı.
Doğan’ın bu sezon kadrosuna kattığı üç yabancı Weston, Babacar ve Billy çok kaliteli ve ofansis güçleri yanında defansif güçlere de sahip futbolcular. Karşılşamın son dakikalarına farklı girmelerine rağmen defansa gelip yardım etmeleri de sarı-lacivertliler için çok büyük kazanç oldu.
Özellikle iki gol atan Babacar’a bayıldım. Gerçekten fizik gücü yüksek teknik bir futbolcu.” Doğan nihayet aradığı yabancıları bu sezon buldu.” demekten kendimi alamadım.
Dün akşam Doğan-Göçmenköy maçını izlerken Sarı-lacivertlilerin gerçekten şampiyonluğa oynayacak çok güçlü bir takım yarattığını söyleyebilirim.
Çağrı Kıral ve Salih Çiko’nun sakatlıkları nedeniyle forma giyemediği bir yana, idman eksikliği nedeniyle son yarım saat kala oyuna giren Kenan’ın, yanında yedek külübesinde öyle kaliteli futbolcular var ki, bu sezon şampiyonluk için her şeye sahipler.
Bu Doğan’dan bu sezon gerçekten korkulur. Geçtiğimiz sezon yaşadığı hayal kırıklığını bu sezon yaşamayacağı kesin.
Süper lig’e yeni çıkan Göçmenköy’e gelince , iyi bir kadro kurdu. Ancak, bu Doğan’la baş etmesi mümkün değildi.
Bir de naçın başında kalelerinde gördüğü golle moral motivasyonları bir anda yıkıldı.
Göçmenköy’ün en büyük zaafı kanatlarıydı ve Doğan da bunu iyi değerlendird ve sonuca rahat gitti.
Ancak Göçmenköy, Doğan’a farklı yenilmesine rağmen bu eldeki mevcut kadro ve kenar yönetmindeki teknik adamların hırsı ile ligde sıkıntı yaşamaz.
Sonuç olarak dün gece Doğan, şampiyonluğa oynayan rakiplerine bir göz dağı vermiş oldu.