Kaleli karara isyan etti - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Perşembe, Mart 28, 2024
KıbrısManşet

Kaleli karara isyan etti

 İpek Kaleli Çiçek, minik oğlunun ölümüne neden olmaktan suçlu bulunan  Enahoro Arausi’e verilen cezayı az bularak karara tepki gösterdi. “Devlet benim çocuğumun ölümüne neden oldu, karayolları çocuğumun ölümüne çanak tuttu” diyen acılı anne Kaleli Çiçek, 9 ay geçmesine rağmen kaza meydana gelen kavşakta hala bir iyileştirme yapılmamasını da kınadı.

kaza


Henüz 2 buçuk yaşındaki oğlunun ölümünden sorumlu tutularak tutuklu yargılanan Enahoro Arausi’nin mahkum edildiği 2 yıllık hapis cezasını internet ve sosyal medyadan öğrenen acılı anne İpek Kaleli Çiçek, verilen karara tepki gösterdi. Kararın ardından Havadis’e konuşan anne, devlet benim oğlumun ölümüne sebep oldu, karayolları benim oğlumun ölümüne çanak tuttu. Bunun zaten telafisi olmaz ancak böyle bir ceza bizim acımızı tazeledi” dedi. Kazanın ardından 9 ay geçmesine ve yollar nedeni ile yaşanan bunca ölümlü kazaya rağmen kazanın yaşandığı kavşakta  henüz hiçbir düzenleme yapılmadı.

Aile mücadeleye devam edecek

Acılı anne Çiçek, geçtiğimiz günlerde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybedenlerle yaralarının bir kez daha kanadığını açıkladı. Yoldaki kusur nedeni ile KKTC Karayolları Dairesi’ne dava açmaya hazırlandıklarını ifade eden Çiçek, “devlet hiç bir şey yapmıyor aksine yollar nedeni ile çocuk ve genç ölümlerine çanak tutuluyor” şeklinde konuştu. Çiçek bireysel mücadelelerine devam edeceklerini açıkladı.

 

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar