2020 saç ve makyaj trendleri Yenikent’te görücüye çıktı - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cuma, Mart 29, 2024
Magazin

2020 saç ve makyaj trendleri Yenikent’te görücüye çıktı

TÜFEKÇİ, “HER BİREY MUTLAKA BAKIMLI OLMALIDIR”:

 



Yenikent’te hizmet veren Dream Hair’da 2020 saç ve makyaj trendleri tanıtıldı. H&V Ajans tarafından tanıtımı yapılan etkinlikte modellere uygulanan son trend saç ve makyaj stilleri konuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Dream Hair Direktörü Gülen Tüfekçi, “Her birey mutlaka bakımlı olmalıdır. Güzellikte saç olmazsa olmazlarımızdandır. Bakımlı erkek ya da kadın kendini daha üretken ve çalışkan hisseder. Bu iş hayatına da olumlu yansır.” dedi

 

Hakan Topaloğlu

Gönyeli, Yenikent’te hizmet veren Dream Hair’da dün 2020 saç ve makyaj trendleri tanıtıldı. H&V Ajans tarafından tanıtımı yapılan etkinlikte modellere uygulanan son trend saç ve makyaj stilleri konuklar tarafından yoğun ilgi gördü. H&V Ajans Direktörü Hayriye Vurdu koreografisinde gerçekleşen tanıtımda modeller Asena Hilal Zamanoğlu ve Tuğba Yemsen uygulanan tasarımları başarıyla taşıdı.

 

Saç, makyaj ve bakım konularında kadın, erkek hizmet veren Dream Hair’da, çalışanlar son trendleri modeller ve konuklar üzerinde uygulamalı olarak tanıttı. Dream Hair Direktörü Gülen Tüfekçi etkinlikle ilgili, “Her kadının güzel olma arzusu vardır. Görsel bir dünyada yaşıyoruz.

Bizlerde o arzuları nasıl güzel hale getireceğimizi iyi biliyoruz. Her birey mutlaka bakımlı olmalıdır. Güzellikte saç olmazsa olmazlarımızdan. Bakımlı erkek ya da kadın kendini daha üretken ve çalışkan hisseder. Bu iş hayatına da olumlu yansır. Bizim 2020 tercihimiz pastel tonlar. Saçta ve makyajda vurgular çok önemlidir. Fakat söz konusu gelin olursa doğallık ve sadelikten yanayız.” diyerek sözlerine son verdi.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar