Girne, Hollivay’e kavuştu   - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cuma, Mart 29, 2024
Spor

Girne, Hollivay’e kavuştu  

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ:

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın Amerika’nın Atlanta Dream takımından transfer ettiği Rachel Hollivay önceki akşam KKTC’ye geldi, dün sağlık kontrolünden geçti ve akşam üstü de İdari Menajer Umar Göker ile Adana’ya uçtu

 

GİRNE, ERCİYES KUPASI’NA KATILACAK:

Girne Üniversitesi, Adana Botaş Turnuvası’nın ardından Abdullah Gül Üniversitesi tarafından bu yıl 12 Ekim’de yapılacak 10. Erciyes Cup’a katılacak. B Grubu’nda yer alacak Girne, Adana ASKİ, MBK Doğuş Hastanesi ve Osmaniye Tosyalı Toyo ile aynı grupta mücadele edecek

Girne Üniversitesi’nin ABD’li pivotu Rachel Hollivay önceki akşam KKTC’ye geldi, dün önce sağlık kontrolünden geçti ve ardından Adana’ya takımının yanına uçtu.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde kan tetkikleri, efor, EKG testi ile ortopedik muayenesi yapılan Rachel Hollivay’in hazırlık turnuvası için Adana’da bulunan takıma katılmak üzere İdari Menajer Umar Göker ile Adana’ya gitti.


rachel-1

“Yeni takımıma başarı için geldim”

Sağlık kontrolü sonrasında duygularını paylaşan Rachel Hollivay, merak ettiği Kıbrıs’a gelmekten ve yeni takım arkadaşları ile tanışacak olmaktan dolayı heyecan duyduğunu söyledi.

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nda oynayacağı her maçta iyi bir performans sergilemek istediğini dile getiren Hollivay, “Yeni takım arkadaşlarımla birlikte uyum içerisinde olacağımızı düşünüyorum. Girne Üniversitesi ile Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nde oynayacağımız maçlarda tecrübe ve yeteneklerimi kullanarak en iyi performansımı sergilemek istiyorum. Ayrıca bu takımla birlikte yeni tecrübeler edinerek kendimi geliştireceğime inanıyorum” dedi.

Girne, Erciyes Kupası’na katılacak

Girne Üniversitesi, Adana Botaş Turnuvası’nın ardından Abdullah Gül Üniversitesi tarafından bu yıl 10. kez düzenlenecek olan Erciyes Cup’a katılacak.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde 12-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Erciyes Cup’ın A Grubu’nda AGÜ Spor, Beşiktaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Botaş, B Grubu’nda ise Girne ile birlikte Adana ASKİ, MBK Doğuş Hastanesi ve Osmaniye Tosyalı Toyo yer alıyor.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar